top of page

Thu, 13 Feb

|

San Marco Village

IRON LIFESTYLE EVENT

Laat Chris u op weg zetten naar een ijzersterke levensstijl. Een experience-day voor eenieder die in 2020 meer uit het leven wil halen.

Registration is Closed
See other events
IRON LIFESTYLE EVENT
IRON LIFESTYLE EVENT

Time & Location

13 Feb 2020, 10:00 – 18:00

San Marco Village, Boomse Steenweg 31, 2627 Schelle, Belgium

About the Event

Discover your strength!

Als er nog één zekerheid is, dan is het wel dat de wereld erg snel aan het veranderen is, en dit in een steeds sneller tempo. Voor vele mensen is het een uitdaging om binnen al die veranderingen rechtop te blijven. Getuige daarvan zijn de vele burn-outs die haast epidemische vormen beginnen aan te nemen.

De remedie? Een IJZERSTERKE levensstijl!

Op 22 November 2019 verscheen het gloednieuwe boek van Chris Cotteleer getiteld 'Iron Lifestyle'. Een boek vol praktisch bruikbare tips voor meer levenskwaliteit.

Chris ontwikkelde vanuit zijn jarenlange ervaring als coach een systeem dat zorgt dat mensen op een gestructureerde manier meer zelfvertrouwen ontwikkelen en sterker in het leven staan.

Op 13 februari kan je tijdens een live-event leren hoe je dit systeem in de praktijk kan beginnen toepassen, en zal je door Chris begeleid worden in het uitwerken van jouw IRON LIFESTYLE.

Een must voor iedereen die ijzersterk zijn of haar toekomst wil aanpakken, doelen wil bereiken en prestaties wil neerzetten!

Geniet nu van onze EARLY BIRD tarieven, geldig tot 13 januari 2020!

Tickets zijn inclusief: - Toegang tot het event - Koffie breaks & Lunch - Het boek 'Iron Lifestyle' - Het Iron Lifestyle werkboek - Goodie bag

Tickets

 • Student Ticket

  This ticket includes entrance to the one-day experience, coffee break, lunch and a goodie bag. This ticket is only valid for students.

  €99.00
  Sale ended
 • Standard Ticket

  This ticket includes entrance to the one-day experience, coffee breaks, lunch and a goodie bag.

  €260.00
  Sale ended
 • Duo-Ticket

  This ticket includes entrance to the one-day experience for 2 persons, coffee break, lunch and a goodie bag.

  €390.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page